Сделать домашней|Добавить в избранное
 

Кафедра хімії
Миколаївського національного університету
ім.В.О.Сухомлинського

 
» Материалы за 06.03.2018
Сортировать статьи по: дате | популярности | посещаемости | комментариям | алфавиту

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

Автор: babichoa от 6-03-2018, 15:15

6.03.18 на біологічному факультеті відбувся урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини». В цьому заході прийняли участь викладачі та магістри кафедри біології і кафедри хімії та біохімії, студенти 320 гр. біологічного факультету, учні та вчителі ЗНЗ №25.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»  

  


Організатор заходу, доцент кафедри біології, кандидат біологічних наук Тарасова С.М. наголосила, що метою даної співпраці є надбання навичок проведення інтегрованих уроків з біології, хімії та основ здоров’я.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини» 


Вчитель хімії ЗНЗ №25 Власик Людмила Іванівна підкреслила, що інтегроване заняття студентів, викладачів та учнів є одним з актуальних напрямків сучасної освіти (STEM –освіта).
Студент 320 групи Кліментьєв Ростислав – переможець конкурсу «Я – найкращий вчитель» - розпочав урок-конференцію.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини» 


Йому допомагали студенти групи 320 та учні 9 класу школи, розкриваючи поетапно основну інформацію про біологічні властивості, хімічну будову та вплив на здоров’я людини основних біологічних молекул – білків, вуглеводів, ліпідів, неорганічних біогенних елементів.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 


Старший викладач кафедри хімії та біохімії Цвях Ольга Олександрівна продемонструвала якісні реакції білків, вуглеводів та ліпідів.

Урок-конференція на тему: «Хімічний склад харчових продуктів для збереження здоров’я людини»

 


Урок-конференція пройшов на високому навчально-методичному рівні, виявив зацікавленість всіх учасників та побажання продовжувати подібну співпрацю.