Сделать домашней|Добавить в избранное
 

Кафедра хімії
Миколаївського національного університету
ім.В.О.Сухомлинського

 
» » Захист наукових робіт МАН

Захист наукових робіт МАН

Автор: babichoa от 9-02-2018, 12:42

9 січня на кафедрі хімії та біохімії відбувся захист наукових робіт учнів МАН (секція «Хімія»). Представлені роботи були цікавими, актуальними, викликали жваву дискусію у членів журі (Ющишина Г.М., Цвях О.О., Бабич О.А.) та присутніх студентів і гостей. Слід зазначити, що консультантами наукових робіт учнів були не тільки викладачі кафедри (Ющишина Г.М.,Цвях О.О.), а й магістри кафедри (Гайша О.О.). Перше місце було присуджено учню 11 класу Снігурівської загальноосвітньої школи № 1 Козаку Євгену Олександровичу за науково-дослідну роботу «Фізико-хімічні властивості натурального меду та його фальсифікатів».

Захист наукових робіт МАН

 

Захист наукових робіт МАН

 

Захист наукових робіт МАН

 

Захист наукових робіт МАН

 

 

Уважаемый посетитель, Вы зашли на сайт как незарегистрированный пользователь.
Мы рекомендуем Вам зарегистрироваться либо войти на сайт под своим именем.

Комментарии:

Оставить комментарий
  • Группа: Посетители
  • ICQ:
  • Регистрация: 16.08.2019
  • Статус: Пользователь offline
  • Комментариев: 1
  • Публикаций: 0
^
The most popular sport game for kids to play - basketball legends 2019
  • Группа: Посетители
  • ICQ:
  • Регистрация: 27.08.2019
  • Статус: Пользователь offline
  • Комментариев: 2
  • Публикаций: 0
^
9 січня на кафедрі хімії та біохімії відбувся захист наукових робіт учнів МАН (секція «Хімія»). Представлені роботи були цікавими, актуальними, викликали жваву дискусію у членів журі (Ющишина Г.М., Цвях О.О., Бабич О.А.) та присутніх студентів і гостей. Слід зазначити, що консультантами наукових робіт учнів були не тільки викладачі кафедри (Ющишина Г.М.,Цвях О.О.), а й магістри кафедри (Гайша gun mayhem 2). Перше місце було присуджено учню 11 класу Снігурівської загальноосвітньої школи № 1 Козаку Євгену Олександровичу за науково-дослідну роботу «Фізико-хімічні властивості натурального меду та його фальсифікатів».
Информация
Посетители, находящиеся в группе Гости, не могут оставлять комментарии к данной публикации.